Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας: Καλάθια Αγάπης από τους “Πελαργούς” & την Ε.Σ. “Κάδμος”

Έναν αγώνα αγάπης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν το Σάββατο 11 Μαρτίου οι παλαίμαχοι της Ε.Σ. Κάδμος και οι Φίλοι Επίσημης Αγαπημένης HELLAS “Οι Πελαργοί”, στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας “Ερρίκος Χαντζόπουλος”.

Οι Πελαργοί”, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την ετήσια Γενική τους Συνέλευση στη Θήβα, με τριήμερη διαμονή, στο πλαίσιο της οποίας διοργάνωσαν τον εν λόγω φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με τους παλαίμαχους του “Κάδμου” και ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών.


Αντί εισιτηρίου οι δύο ομάδες κάλεσαν τους πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τις 300 άπορες οικογένειες του Παντοπωλείου, πρωτοβουλία που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση σημαντικής ποσότητας τροφίμων.

Ο “Κάδμος” είναι από τους πρώτους φίλους που απέκτησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων και αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του διοργανώνοντας πολλούς αγώνες αγάπης ή συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης τροφίμων του Δήμου. Τώρα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο απέκτησε και άλλους φίλους, τους “Πελαργούς”.
Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν και συγχαίρουν θερμά τις δύο ομάδες, που συνεργάστηκαν για έναν κοινό σκοπό και όλους όσους συνέβαλαν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας τρόφιμα.

ΜΑΖΙ λειτουργούμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!
ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!


Σας ευχαριστούμε!











14 σχόλια:

  1. Γρήγορη δάνειο προσφορά.
    Καλησπέρα, ο καθένας!
    Είμαι ένα άτομο που χορηγεί δάνεια σε όποιον χρειάζεται γρήγορη χρηματοδότηση να διευθετήσει ένα χρέος ή να πληρώσουν το λογαριασμό ή να ξεκινήσετε ένα έργο. Επικοινωνήστε μαζί μου και θα έχετε την ικανοποίηση να σας ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email εδώ: jorgebogdan16@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε ένα γρήγορο δάνειο σε μόλις 45 λεπτά ... Επικοινωνήστε μαζί μας στο diesel.arnold12@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεσαι δάνειο? Λειτουργούμε διεθνή δάνεια, δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών ανά τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
      Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεσαι δάνειο? Λειτουργούμε διεθνή δάνεια, δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών ανά τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
    Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο;
    Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial Group. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα). Δίνουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα και ακάλυπά δάνεια με προσιτό επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp ή στο Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Με ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις, μερικοί από αυτούς δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) Ή
    WhatsApp: +447903159998
    Μπορείτε να μας γράψετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
    2020 © ️Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας διακεκριμένοι,
    Χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο από μια αξιόπιστη, γνωστή και εγκεκριμένη εταιρεία δανεισμού;
    Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες απευθείας μέσω του email μας nathan.alexis2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτε ένα δάνειο σε μόλις μία ώρα !!! Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή για να επενδύσετε στην επιχείρησή σας, ευγενικά επικοινωνήστε μαζί μου τώρα
    αν ναι επικοινωνήστε μαζί μου στο micheldirecteurcl56@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειάζεστε δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μου τώρα για τη γρήγορη και εύκολη χριστουγεννιάτικη προσφορά δανείου σας. Email: anaistisleontius@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι η Μπέκα Νόρα, θα ήθελα να μοιραστώ μια αξιοσημείωτη μαρτυρία για το πώς πήρα δάνειο 800.000 Ευρώ, ΔΑΝΕΙΟ μέσω πιστωτικής επένδυσης ELENA NINO και πάσης φύσεως. αν ενδιαφέρεστε για δάνειο επικοινωνήστε στο email: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Pedrosalvador346@gmail.com
    ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ
    ΧΩΡΑ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ WHATSAPP
    ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Pedrosalvador346@gmail.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή ένα μετοχικό δάνειο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω μας όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: {larrybright424@gmail.com Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενα μέρη με λογικό επιτόκιο 2%. Το εύρος είναι από 5.000,00 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γρήγορη προσφορά δανείου μεταξύ ιδιωτών σε 72 ώρες.

    Εξασφαλίστε το δάνειό σας

    Γεια σας Είμαι ειδικός πράκτορας της UNICEF και με δεδομένο το
    τρέχουσα οικονομική κρίση, θα ήθελα να βοηθήσω ειλικρινά όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να κάνω δάνεια σε οποιονδήποτε
    ενδιαφερόμενος. Έχετε οικονομικές δυσκολίες.

    Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι χρηματοοικονομικός ιδιώτης που χορηγεί δάνεια σε οποιοδήποτε πρόσωπο καλό χαρακτήρα, έντιμο, που μπορεί να με αποπληρώσει εντός του συμφωνηθέντος χρονικού πλαισίου με κατ' αποκοπή επιτόκιο 2%.

    Για αυτό κάνω τα δάνειά μου που κυμαίνονται από 2000 ευρώ έως 9.000.000.000 ευρώ.

    Έτσι, όποιος χρειάζεται χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: nadklivorie6@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Ευχαριστώ για την κατανόηση και καλή σας μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γρήγορη προσφορά δανείου μεταξύ ιδιωτών σε 72 ώρες.

    Εξασφαλίστε το δάνειό σας

    Γεια σας Είμαι ειδικός πράκτορας της UNICEF και με δεδομένο το
    τρέχουσα οικονομική κρίση, θα ήθελα να βοηθήσω ειλικρινά όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να κάνω δάνεια σε οποιονδήποτε
    ενδιαφερόμενος. Έχετε οικονομικές δυσκολίες.

    Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι χρηματοοικονομικός ιδιώτης που χορηγεί δάνεια σε οποιοδήποτε πρόσωπο καλό χαρακτήρα, έντιμο, που μπορεί να με αποπληρώσει εντός του συμφωνηθέντος χρονικού πλαισίου με πάγιο επιτόκιο 2%.
    Για αυτό κάνω τα δάνειά μου που κυμαίνονται από 1.500 ευρώ έως 9.000.000.000 ευρώ.

    Έτσι, όποιος χρειάζεται χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: nadklivorie6@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Ευχαριστώ για την κατανόηση και καλή σας μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή