Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Θήβας για τη συγκέντρωση τροφίμων αντί εισιτηρίου στον αγώνα Α.Ο. Θήβα- Α.Ο. Μαυροματίου

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα” για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο αντί εισιτηρίου, στον τελικό του πρωταθλήματος της Α' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Ευχαριστούν επίσης την ομάδα του Α.Ο. Μαυροματίου, του Α.Ο. Ελλοπιακός, το Σύλλογο Γυναικών Ελλοπίας, το Πρακτορείο ΟΠΑΠ Κώστα Νταγιάκου (Μαυρομάτι) και όλους του φιλάθλους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Α.Ο. Η Θήβα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες του Πάσχα.

Συγχαίρουν επίσης τη Θηβαϊκή ομάδα για την κατάκτηση του κυπέλλου του πρωταθλήματος της Α' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και εύχονται καλή επιτυχία στον επόμενο στόχο τους για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Πράξεις αγάπης και προσφοράς στο συνάνθρωπο φανερώνουν την ευαισθησία μας απέναντι σε θέματα κοινωνικής μέριμνας αλλά και την πραγματική συμβολή μας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Συνεχίζουμε χάρη σε όλους εσάς που προσφέρετε!

Σας ευχαριστούμε!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου