Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Διανομή τροφίμων σε 40 οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων



Ο Δήμος Θηβαίων συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις, στηρίζοντας τους οικονομικά αδύνατους δημότες του μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου διανεμήθηκαν σε σαράντα  (40) οικογένειες τρόφιμα (όπως αυγά, γάλα, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη κα). Τις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν διανομές και στους υπόλοιπους δικαιούχους.


Παράλληλα την Παρασκευή 6 και την Τρίτη 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε τις πρωϊνές ώρες στο χώρο όπου στεγάζεται το Παντοπωλείο,  δωρεάν μπαζάρ ρούχων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέχρι σήμερα εξυπηρετεί 170 οικογένειες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εκ περιτροπής, από προσφορές επιχειρήσεων της περιοχής και πολιτών.

Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο είναι, να είναι γεμάτα τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε την συνδρομή επιχειρήσεων και πολιτών και θυμίζουμε ότι έχουν τοποθετηθεί στα Σούπερ Μάρκετ του Δήμου –αμέσως μετά τα ταμεία τους- καλάθια με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη.



Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2262350603 και 2262350607

Θυμίζουμε επίσης ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ανοιχτό για προσφορές καθημερινά από τις 10:30 μέχρι τις 12:30 και βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγγελίδη και Πελοπίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου